[Indignant!] Ens volen llevar TV3 a la força

Segons llegisc a Levante-EMV:

La Generalitat desestima el recurso de Acció Cultural y ordena el cese de emisiones de TV3 en veinte días

És indignant que una televisió pública i de qualitat la vullguen llevar perquè està en català, i ells -blaveros, anticatalanistes i feixistes de tota la vida – no toleren que al País Valencià hi haja una televisió que puga anar en la seva contra, que trega imatges reals de ‘Marina d’Horror’, de l’accident de la 3736+3714 d’FGV a l’estació de Jesús, de com manipulen, de com ‘inauguren’ a diari … de quant dimonis va costar la visita del Papaito…

Quina poca vergonya ténen!

Si ens la lleven jo la seguiré via internet, on no hi ha fronteres, o via satèlit, on esta ‘gentola’ no mana de les emisions, ja que es fan des de fora d’Espanya (Astra) i des de algun punt d’Espanya que no és competència d’ells (Hispasat).

Jo vull una televisió pública i de qualitat com ha estat sempre TV3, K33, i més recentment el 324. I lluitaré simbòlicament perquè no tanquen els repetidors.

Sabeu que a València no es poden escoltar bé ‘iCat-FM’ (87.50) que és interferida per Sí-Ràdio (emisora de ràdio de RTVV, i propietat d’ells, esclar), ‘RadioFlaixbac’ (88.0 emisor de Castelló), que té bona música, mescla de Kiss-FM i de Los Cuarenta Principales, i en català que és interferida per alguna ràdio estranya, ‘Catalunya Ràdio’ en 106.300 que no arriba el senyal, perquè s’agafen ‘espúries’ de RNE Clásica. No les podreu escoltar si no és en una zona ben alta, i/o amb un receptor FM amb gran selectivitat, i tinc constància que totes s’agafen al meu QTH (València), i a tota la província de Castelló. De totes maneres, totes emeten via internet, així que el ‘boicot’ de qui mana, no és efectiu.

Ja està bé d’intentar boicotejar les emisions catalanes, som tots el mateix poble, parlem tots la mateixa llengua (dóna igual el nom d’ella), i tenim tots una cultura compartida.

Sembla mentida que aquesta gent que mana, es vullga apropar més a Múrcia i Madrid, que a Catalunya i les Balears, que són models a seguir, perquè com tots sabreu, a Catalunya la gent és més sèria i agradable, que a Madriz i Murcia …

Però en fi, si a ells els dona vots, que sàpiguen, que si tanquen els repetidors de TV3, perdran milers de vots, i com tots sabeu, per mi, aquesta gentola, està sempre ‘banejada’ es a dir, que no compten amb el meu vot.

Salutacions, molt indignat!

pd: A Internet no podeu controlar la cultura catalana, ni la valenciana, foteu-vos …

Difundiu el missatge per els vostres blogs, que no us el podran censurar, i anem tots a les concentracions que es faran.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: